Wednesday, July 25, 2012

Jom kekawan meriahkan lagi kedatangan Najmi! :-)


Salam hormat kekawan,

Sahabat dan mentor bisnes internet yang saya
segani bakal menimang cahayamata baru.

Saya amat gembira untuk Zamri Nanyan dan semoga
dengan kedatangan ahli baru ke dalam keluarga
beliau akan memberikan lebih rahmat kepada beliau
dan keluarga.

Marilah kita berdoa semoga segala-galanya selamat
dan berjalan lancar.

Ameen...

Dan yang "best"nya Zamri ada sediakan sebuah
Firesale dan Firesale ini belangsung sehingga
umur baby baru Zamri mencecah 7 hari.

http://bisnesdigital.com/babybarufiresale/?aff_id=2766

Jadi, pastikan anda ambil tindakan segera kerana
seperti Firesale beliau yang lepas, tamat sahaja
Firesale, memang beliau tutup terus pesanan.

Seperti Firesale Zamri yang lepas juga, produk-
produk yang beliau tawarkan semestinya memang POWER.

Ini adalah senarai produk-produk yang beliau tawarkan:

#1 - Video Tutorial Panduan Asas Paypal + PLR
(bernilai RM50 + RM299)

Pertama kalinya Zamri tawarkan PLR untuk produk
ini dan saya rasakan inilah harga paling berbaloi
untuk dimiliki. "Instant produk" untuk anda jual
pada harga berapa pun.

#2 - Tip Affiliate Percutian Australia (berharga RM30)

Seriously, ianya bukan sebenarnya berharga RM30
tetapi bernilai ribuan ringgit (nak pergi ke
Australia dan rakam video sebegini bukannya murah)
dan ilmunya .... (memang superb).

#3 - Buat Duit Dengan Youtube + MRR (berharga RM20)

Satu lagi produk yang anda boleh jual semula bila
dapatkan produk Firesale ini.

#4 - Tutorial Clickbank Vendor (berharga RM80)

Inilah masanya untuk anda daftar akaun Clickbank
untuk anda jual produk anda sendiri. Tak ada lagi
panduan sebegini dalam BM.

#5 - Artikel Pemasaran Facebook (berharga RM50)

Gunakannya untuk blogpost anda, untuk cipta ebook,
report dan sebagainya. Pandai guna, anda boleh
dapat balik pelaburan anda dalam masa yang singkat
sahaja.

#6 - Video Squeeze Machine (berharga RM55)

Inilah juga template yang Zamri gunakan untuk
Firesale beliau. Ha... kalau Zamri dah guna,
anda pun patut guna jugak, kan?

#7 - Video Press Theme (berharga RM65)

Sesuai sangat untuk anda yang banyak menggunakan
video di dalam pemasaran.

Cuba anda campurkan kesemuanya dan saya pasti
anda akan terkejut melihat kosnya dan bandingkan
harga yang Zamri letak di dalam surat jualan beliau:

http://bisnesdigital.com/babybarufiresale/?aff_id=2766

Bukan itu sahaja. Ada 2 pilihan harga pulak tu.

Nasihat saya, marilah kita ambil pakej RM80
untuk memeriahkan lagi kedatangan orang baru ke
dalam hidup Zamri Nanyan serta menganggapnya
hadiah "baby baru" Zamri. :-)

Saya sendiri pun tak nak lepas peluang dan akan
mendapatkannya.

Jangan tunggu lama.

ikhlas,
ROHANA EDI

Pst, katanya baby baru ini akan dinamakan Najmi.
Sedap namanya.

Selamat Datang Najmi Zamri! :-)

Wednesday, November 18, 2009

THE FOUR WEEKS TO FREEDOM

Salam hormat Kawan-kawan,

Tak tahu kenapa Zamri Nanyan lakukannya tetapi
saya rasa beliau memang ingin lihat anda berjaya
di dalam program The Four Weeks To Freedom.

...sehingga beliau sanggup bocorkan video bonus
The Four Weeks To Freedom module #1 kepada umum.

Kini, anda yang belum beli program T4WTF ini pun
dapat lihat sendiri bagaimana caranya buat duit
di internet dengan mengikut prinsip yang diajar
di dalam T4WTF.

Nak tengok video bonus yang bocor tu?

Klik link di bawah.

http://thefourweekstofreedom.info/videobonus.html?aff_id=2766

Dan di sini ada sample audio module #1 yang siap
dirakamkan beberapa bulan lepas.

http://thefourweekstofreedom.com/sample-module1.mp3

Audio module #1 memang best dan saya memang tak
sabar nak dengar audio module #2 pulak.

Saranan saya... dapatkan T4WTF sekarang juga
sebelum terlambat.

ikhlas,

ROHANA EDI

ps. dengar kata Zamri Nanyan tengah cari bilik
seminar yang lebih besar -- ini sebab sambutan
amat menggalakkan dan beliau nak seramai orang
menghadiri seminar ini tanpa mengeluarkan belanja
ekstra (siapa tak nak, kan? nak jumpa Zamri dan
Patric, si jutawan internet tu)

THE FOUR WEEKS TO FREEDOM

Salam to all.....,

Do not know why Zamri Nanyan do it but
I his sense of course would like to see you managed to
in The Four Weeks To Freedom programme.

...until he willing leak bonuses video
The Four Weeks To Freedom module #1 to general.

Now, you not yet purchased this T4WTF 's programme even
can see itself how his way make money
in internet by according to principle taught
in T4WTF.

Want see that leaking bonuses video?

Click link under.

http://thefourweekstofreedom.info/videobonus.html?aff_id=2766

And here be sample audio module #1 completed
recorded past few months.

http://thefourweekstofreedom.com/sample-module1.mp3

Audio module #1 of course best and I of course not
patient want listen audio module #2 pulak.

My suggestion... get T4WTF immediately
before too late.

sincere,

ROHANA EDI

ps. listen said Zamri Nanyan middle find room
larger seminar -- this response reason
very encouraging and he want as many as people
attend seminars this without shelled out
extra (whom do not want, will? want met Zamri and
Patric, the that internet millionaire)

Tuesday, November 17, 2009

PAKAR AFFILIATE (AFFILIATE EXPERT )

Salam hormat Kawan-kawan semua,

Yang ditunggu-tunggu telah tiba!

Pakar Affiliate dengan rasminya dilancarkan
beberapa minit yang lalu.

Sebagai insentif kepada anda yang membuat
pembelian pantas, satu tiket ke seminar
Pakar Affiliate akan diberikan kepada anda
secara PERCUMA.

Pastikan anda pesan Pakar Affiliate secepat
mungkin sebelum kesemua tiket percuma ini
habis diberikan kepada pembeli.

http://www.PakarAffiliate.com/?aff_id=2766

Bukan sahaja anda dapat program pada harga
mampu milik, anda juga akan dapat datang ke
seminar bernilai RM1,299 secara percuma -
di mana anda akan ditunjukkan "LIVE" bagaimana
pemasaran affiliate dilakukan.

Pesan Pakar Affiliate sekarang juga sebelum
anda ketinggalan sekali lagi!

ps. jumlah tiket percuma ke seminar Pakar
Affiliate adalah terhad.

AFFILIATE EXPERT

Salam to all my friends...

Much-anticipated has arrived!

Affiliate expert officially its launched
a few past minute.

As incentive to you which made
fast purchase, one ticket to seminar
Affiliate expert will be given to you
by FREE.

Make sure you Pakar Affiliate message as fast as
may be before this free ticket altogether
finished given to buyer.

http://www.PakarAffiliate.com/?aff_id=2766

Not only you able programme at prices
able to own, you also will can come to
RM1,299 's worth seminar for free -
where you will be shown "LIVE" how
marketing affiliate made.

Pakar Affiliate message now also before
you left out again!

ps. free ticket number to Pakar seminar
Affiliate is limited.

Saturday, November 14, 2009

PAKAR AFFILIATE

Kenapa Anda Perlukan Program Affiliate
oleh Zamri Nanyan

Mempromosikan produk affiliate merupakan satu
cara termudah untuk menjana pendapatan pertama
anda di internet. Ini kerana anda tidak perlu
mencipta produk anda sendiri dan kebanyakan
program affiliate sudahpun menyediakan bahan
promosi yang anda boleh guna terus. Ini
semestinya menjadikan hidap anda mudah.

Sekiranya anda ingin mencipta produk untuk
dijual, mungkin anda boleh lakukannya apabila
anda sudah mempunyai sedikit pengalaman di
dalam pemasaran affiliate.

Kenapa?

Kerana sekiranya anda mempunyai produk sendiri,
anda juga perlu mempunyai kemahiran mempromosikan
produk. Sekiranya anda gagal mempromosikan produk
anda, tak kiralah sehebat mana pun produk anda,
anda mungkin akan gagal menjana sebarang
pendapatan atau jualan.

Itulah sebabnya saya katakan bahawa bermula
dengan mempromosikan produk orang lain dan
mendapat komisyen jualan daripada produk
tersebut adalah salah satu cara terbaik untuk
mendapat wang pertama anda di internet. Selepas
anda menjadi affiliate, terpulang kepada anda
untuk mencipta produk anda sendiri kerana pada
masa ini, anda sudahpun tahu bagaimana untuk
mempromosikan produk anda (berdasarkan
pengalaman anda mempromosikan produk orang lain).

Jadi, sekiranya anda ingin menimba pengalaman
menjadi affiliate, anda perlu serba sedikit
tahu jenis-jenis program affiliate yang terdapat
di internet. Ini penting kerana anda mungkin
perlukan strategi yang berbeza sekiranya anda
mempromosikan produk affiliate yang lain jenisnya.

Secara ringkasnya, terdapat 3 jenis program
affiliate.

1. Pay-Per-Sale (Dibayar berdasarkan jualan)
2. Pay-Per-Lead (Dibayar berdasarkan jumlah
pelawat ke laman web)
3. Pay-Per-Click (Dibayar berdasarkan klik
ke laman web yang diiklankan di laman web anda)

Selepas anda kenali jenis program yang anda
ingin sertai, barulah anda mula menyusun
strategi untuk mempromosikan produk affiliate
tersebut.

Sebagai contoh, anda perlukan laman web untuk
mempromosikan program pay-per-click tetapi untuk
program pay-per-sale, adalah lebih efektif untuk
anda menggunakan pemasaran email untuk
mendapatkan hasil yang optimum.

Mengenai Penulis

Zamri Nanyan adalah seorang usahawan internet
sepenuh masa yang dihormati. Beliau juga pakar
dalam mempromosikan produk affiliate tempatan
dan luar negara. Program "Pakar Affiliate"
beliau merupakan perkongsian ilmu pemasaran
berdasarkan pengalaman beliau dan jutawan
internet
Malaysia, Patric Chan. Dapatkan "Pakar
Affiliate" di http://www.PakarAffiliate.com/?aff_id=2766
sekarang untuk mencungkil ilmu pemasaran
berharga ini.